Øjenlågsoperation

Øvre øjenlågsoperation

Har du fået tunge øjenlåg eller løs hud og buler omkring øjnene? Så kan vi hos Lyngby Plastikkirurgiske Klinik hjælpe dig med en øjenlågsoperation. Vi har kompetencerne til at klare øvre øjenlåg professionelt og nænsomt. Er du usikker på, om en operation af dine øjenlåg er det rette for dig, er du velkommen til at få en tid og komme til konsultation. Hos os skal alle komme ind til en konsultation først. På den måde har du mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål angående øjenlågsoperation samt få set på, hvor vidt der er behov for at få en operation, og hvor meget der skal gøres. Vi fører en god og forstående dialog med dig, så du føler dig tryg og sikker før en øjenlågsoperation.

Operation af øvre øjenlåg

Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg tilstræber at fjerne løs hud, hvis øjenlågene er så tunge, at de falder ned i synsfeltet. Øjenlågsoperationen foregår udelukkende i øjenlågenes ydre del uden at være i nærheden af selve øjet. Arret lægges så vidt muligt i den naturlige fold over øjet. Øjenlågene opereres altid parvis, og en øjenlågsoperation varer ca. 1/2-1 time. Operationen foretages i lokalbedøvelse, med et lille stik svarende til de øvre øjenlåg, hvor der skal opereres.

Alt inden for øjenlågsoperation ved:

  • Tunge øjenlåg eller hængende øjenlåg
  • Øjenlågsløft

Øjenlågsoperation skal foregå på henvisning fra egen læge. Se patientvejledningen her.

Hos klinikken har vi også andre behandlinger som arkorrektion, fjernelse af modermærke, fedtknuder og hudkræft.

Kontakt os

Man skal altid først komme til en konsultation, hvor man vil få information omkring muligheder/krav for øjenlågsoperation, samt blive informeret omkring operationen og resultatet. Du er meget velkommen til at kontakte os for mere informationer om tider, priser, eller hvis du har spørgsmål.