Fjernelse af hudkræft

Fjernelse af hudkræft foretages af specialist

Basalcelle hudkræft og pladecelle hudkræft fjernes

På Lyngby Plastikkirurgiske Klinik nord for København har vi stor erfaring med fjernelse af hudkræft. Vi hjælper patienter, der har fået stillet diagnosen basalcelle eller pladecelle hudkræft. Typisk hjælper vi patienter fra Nordsjælland og København, men vi tager imod patienter fra hele landet.

Hudkræft er den mest almindelige kræftform i Danmark, og den bliver typisk opdelt i to forskellige grupperinger; basalcelle hudkræft og pladecelle hudkræft.

Basalcelle hudkræft er den mest hyppige og samtidig også den mest fredelige af kræftformerne. Den vokser stort set altid langsomt og lokalt uden at sprede sig til andre steder, hvorimod pladecelle hudkræft kan være mere aggressiv og hurtigvoksende.

Alle patienter er i kompetente hænder hos os

Når vi tilbyder fjernelse af hudkræft, vil patienten være i helt trygge hænder. Vi har mange års erfaring på området, og derudover har vi også det rette udstyr, der skal til for at sikre et så godt resultat som muligt.

Vi sørger altid for at tage os rigtig god tid til hver enkelt patient, så vi kan sikre en tryg og tilfredsstillende behandling. Som et led i dette er det vigtigt for os at sikre, at patienten er velinformeret om, hvad der skal ske både før, under og efter fjernelse af hudkræft.

Vi har stor erfaring inden for fjernelse af hudkræft

Operationen bliver udført af speciallæge i plastik- og rekonstruktionskirurgi Kirsten Hviid Alsbjørn, der siden 2008 har ejet og drevet Lyngby Plastikkirurgiske Klinik. Hun har stor erfaring inden for fjernelse af hudkræft.

Vi tilbyder til enhver tid også en konsultation og behandling til arkorrektion, fjernelse af modermærker og fedtknuder.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan et forløb i forbindelse med fjernelse af hudkræft vil komme til at foregå hos os. Vi tilbyder fjernelse af hudkræft med henvisning fra praktiserende læge, hudlæge eller hospitalsafdeling og dermed også med offentlig støtte.

​Du kan enten ringe til os på telefon (+45) 45 87 45 33, men du kan også skrive til vores e-mail lyngbyplastik@pma.dk, hvis du har nogle spørgsmål.