Fjernelse af modermærke

Fjernelse af modermærke med henvisning

Operation udføres af specialist

Modermærker kan være mistænkelige, generende eller ondartede, hvorfor de naturligvis bør fjernes. Et modermærke er en hudtumor, men det er ikke den eneste slags. Der findes også mange andre hudtumorer end modermærker.

På Lyngby Plastikkirurgiske Klinik tilbyder vi fjernelse af modermærke i ansigtet såvel som på kroppen. Vi gør vores yderste for, at resultatet bliver så flot som muligt. Vores patienter kommer typisk fra København og Nordsjælland, men vi tager også gerne patienter ind fra resten af landet.

Hvilke modermærker fjernes?

Vi fjerner primært modermærker, som praktiserende læger eller hudlæger har fundet mistænkelige eller generende. Det kan være modermærker, hvor et eller flere af nedenstående tilfælde gør sig gældende:

  • ​Modermærker hvor pigmenten og derved farven ændrer sig
  • ​Modermærker hvor størrelsen ændrer sig
  • ​Modermærker der kommer sår på

Fjernelse af modermærker kan forebygge udvikling af modermærkekraft. Alle modermærker der fjernes sendes til undersøgelse. Operationen bliver udført af Kirsten Hviid Alsbjørn, der er speciallæge i plastikkirurgi og rekonstruktionskirurgi.

Vi anvender lokalbedøvelse i forbindelse med fjernelse af modermærke

Vi benytter lokalbedøvelse ved fjernelse af modermærker. Anlæggelse af lokalbedøvelse svier kortvarigt, men virker herefter effektivt mod smerter. Vi fjerner modermærke med bl.a. henvisning fra egen læge eller hudlæge. Hvis der er givet en henvisning fra egen læge eller hudlæge, er operationen dækket af det offentlige.

Hos klinikken tilbyder vi også altid andre lignende behandlinger som arkorrektion, fjernelse af hudkræft og fedtknuder.

Har du nogle spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os

Kontakt os på telefon (+45) 45 87 45 33 eller på lyngbyplastik@pma.dk, hvis du skulle have spørgsmål til metoden, tilskud fra sygesikringen eller lignende i forbindelse med fjernelse af modermærker. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål.

​Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge og i gode hænder, når de skal have fjernet et modermærke. Derfor bruger vi også selv god tid på at informere grundigt om forløbet både før, under og efter operationen.