Fjernelse af fedtknuder

Fjernelse af fedtknuder med henvisning fra egen læge eller hudlæge

Lipomer og ateromer fjernes med offentlig støtte

En fedtknude kaldes også for et lipom eller aterom. Alle kan få fedtknuder, men nogle er særligt disponerede.

Fedtknuder er som udgangspunkt helt ufarlige. Det kan dog ofte være relevant med fjernelse af fedtknuder i de tilfælde, hvor patienten oplever vækst, ubehag eller smerter forbundet med dem.

Hos Lyngby Plastikkirurgiske Klinik har vi stor erfaring med fjernelse af fedtknuder, herunder både lipomer og ateromer.

Da vores klinik er beliggende i Lyngby, henvises vores patienter typisk fra egen læge eller speciallæge i København og Nordsjælland.

Vi tager dog også gerne imod patienter fra resten af landet.

​Operationen udføres af speciallæge i plastik- og rekonstruktionskirurgi

Operationen bliver udført af vores speciallæge i plastik- og rekonstruktionskirurgi Kirsten Hviid Alsbjørn. Det er også hende, der til dagligt ejer og driver klinikken og har gjort det siden 2008.

Vi benytter os af lokalbedøvelse

Til fjernelse af lipom anvender vi lokalbedøvelse. På den måde mærker patienten ikke noget særligt til at få fedtknuden fjernet. Vi fjerner fedtknuder fra patienter med bl.a. henvisning fra egen læge eller hudlæge. Når der er givet en henvisning fra egen læge eller hudlæge, er operationen dækket af det offentlige.

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål om fjernelse af fedtknuder

Du er velkommen til at rette henvendelse til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring operationen, metoden eller mulighederne for at få tilskud fra sygesikringen. Vi besvarer gerne spørgsmål, så vi kan sikre os, at både henviser og patient er velinformeret omkring proceduren.

Vi ønsker at sikre os, at enhver patient hos os føler sig tryg og i gode hænder. Det gælder naturligvis også i forbindelse med fjernelse af fedtknuder. Derfor sørger vi også selv for at informere vedkommende grundigt om operationen både før, under og efter.

Hos klinikken har vi brede kompetencer, og vi kan derfor også altid give dig en professionel arkorrektion, fjernelse af modermærker og hudkræft.